Культовому Audi TT готують заміну

Культовому Audi TT готують заміну

01 березня 2024
0

Німецький автовиробник готує унікального наступника моделі TT. Новий електромобіль матиме іншу назву, але займатиме подібне місце в лінійці Audi. Очікується, що він дебютує впродовж наступних 5-10 років.

Прессекретар Audi Даніель Шустер пояснив, що автовиробник починає розробку з чистого листа для того, щоб заповнити вільне місце в оновленій лінійці Audi потужним електричним спорткаром, адже актуальне покоління моделі TT зняли з виробництва торік.

Рольф Міхль, керуючий директор Audi Sport GmbH, визнав, що компанія не хотіла б втратити клієнтів, які цікавились лінійкою TT, а тому було б доцільно запропонувати їм нову альтернативу. Очікується, що новинка буде меншою за поточний RS e-tron.

За словами Міхля, електрична заміна TT повинна відповідати бренду та портфоліо Audi.

«Компанія Audi не буде виймати бензиновий двигун, аби поставити електромотор й в кінці назвати це електричним ТТ... Нова модель буде абсолютно іншою, але такою ж емоційною», - пообіцяв Шустер.

З цікавих деталей, які автовиробник розкрив про майбутню новинку – Audi не буде імітувати звук бензинового двигуна завдяки аудіосистемі автомобіля, на відміну від своїх прямих конкурентів Doodge та Hyundai.

Загалом, керівництво Audi покладає великі надії на майбутній електроспорткар.

«Ви будете здивовані. Для нас ДНК RS повинна бути відображена. Це не краще і не гірше. Це просто інше», - сказав Рольф Міхль.

Проте, як стало відомо, новинку варто очікувати впродовж наступних 5-10 років.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Autocar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація