Культовий позашляховик Jeep Wrangler стане електромобілем

Культовий позашляховик Jeep Wrangler стане електромобілем

15 травня 2023
2

Jeep збираються повністю перевести свій культовий позашляховик Wrangler на електротягу. Це може статися вже у 2027 році. Про це розповіли на сайті AutoExpress.

Нове покоління Jeep Wrangler було представлено у квітні 2023 року. Зараз модель можна купити тільки з ДВЗ або гібридною силовою установкою, але за кілька років з'явиться повністю електрична версія.

Jeep мають намір виробляти лише електромобілі з 2030 року. Вже зараз у Європі можна придбати електрокросовер Avenger, а з 2024 року будуть доступні моделі Wagoneer S та Recon.

Керівник Jeep Крістіан Меньє зазначив, що Wrangler є «обличчям» бренду. Він підтвердив, що нове покоління моделі буде не тільки повністю електричним, а й матиме кращі можливості на бездоріжжі.

Очікується, що електричний Jeep Wrangler отримає великий запас ходу та потужність понад 300 к.с. На вибір буде доступно відразу кілька версій з декількома електромоторами.

Новинка збереже знайомі риси дизайну. Тому чекати на революцію у зовнішності культової моделі не варто.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Vitalijj S  

і де в горах чи пустелі шукати розетку? Хіба тащити за собою причеп з додатковим акумом.

+2ВІДПОВІСТИ  
DenysAvia  

Vitalijj S, запас ходу буде такий самий, як і на бензі, раніше каністру з бензом возили, а тепер ще й генератора тягти за собою ))

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація