Культовий спорткар Audi TT зняли з виробництва

Культовий спорткар Audi TT зняли з виробництва

23 листопада 2023
0

На підприємстві в угорському Дьєрі випустили останній Audi TT. Виробництво знаменитої спортивної моделі завершено в рік її 25-річчя. Про це повідомляють на сторінці Audi в Instagram.

Останнім стало купе Audi TTS у прощальній версії Final Edition. Воно вирізняється чорним декором на кузові та заднім спойлером, а салон оздоблений шкірою та алькантарою з контрастним червоним прострочуванням. Комплектацію розширили потужна акустика і камера заднього виду.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Audi Deutschland (@audi_de)

Audi TTS Final Edition оснащений 2,0-літровим турбомотором потужністю 306 к.с., 7-ступінчастою КПП з двома зчепленнями S tronic і повним приводом.

Попит на Audi TT в останні роки різко впав, що змусило відмовитися від моделі. Не виключено, що компактне спортивне купе повернеться в лінійку Audi за кілька років, однак воно буде електричним.

Audi TT презентували 1998 року і за чверть століття випустили 662 762 купе і кабріолетів. Найпопулярнішим стало перше покоління моделі - доступний спорткар справді став культовим. Загалом випустили три генерації моделі.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація