Квітневий цінопад у «ВіДі-Край Моторз» розпочався – курс знижено на 3 гривні!

02 квітня 2015
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Ви давно мріяли стати власником автомобіля Ford? Дилерський центр «ВіДі-Край Моторз» здатен перетворити Ваше бажання в автомобіль!

Тільки у квітні поспішіть придбати будь-який автомобіль із нашої модельної колекції за неабиякою вигідною ціною . Турбуючись про кожного клієнта, ми пропонуємо Вам співпрацю на ще вигідніших умовах: завжди комфортний і стильний Ford Ви можете придбати за курсом євро, що став нижчим на 3 гривні!

Привабливий курс євро поширюється абсолютно на всі легкові автомобілі. Найцікавіша пропозиція діє на нові моделі, котрі щойно надійшли у продаж. Стати власником новинки, якої ще майже немає в місті, — це вдвічі приємніше.

Незамінними помічниками у бізнесі Вам зможуть стати комерційні моделі — Ford Connect и Ford Transit. Курс євро на них теж знижено до рекордної позначки. Поспішайте до кінця квітня втілити в життя свою автомобільну мрію, щоб під бій курантів загадати нову.

ООО «ВиДи-Край Моторз» ООО «ВиДи-Край Моторз»

ООО «ВиДи-Край Моторз» - концептуальный 3-S комплекс, объединяющий автосалон Ford, сервис, продажа запчастей и аксессуаров. В салоне ООО «ВиДи-Край Моторз» представлены классические и новейшие модели автомобилей Ford.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація