Китайський Great Wall вийде на автомобільний ринок Мексики

Китайський Great Wall вийде на автомобільний ринок Мексики

05 вересня 2023
0

Китайський виробник вантажівок та позашляховиків Great Wall оголосив про вихід на мексиканський ринок. Ця заява прозвучала після відвідування послом Мексики в Китаї Хесусом Сіде технологічного центру та виробничого майданчика компанії у Хебеї.

Great Wall розглядає Мексику як один із своїх «основних ринків». Наразі на цю країну доводиться найбільший відсоток китайського експорту. Минулого місяці свою місцеву лінійку розширив бред Omoda, заснований Сhery 2022 року. То ж Great Wall планує прискорити створення дилерської мережі у цій північноамериканській країні. Кандидатури вже розглядаються, хоча з асортиментом ще не визначилися.

За неофіційними даними, китайці також придивляються до одного з мексиканських заводів. Хоча раніше планували розширити виробництво у Північній Америці.

У 2022 році компанія придбала завод у Сан-Паулу, Бразилія, потужністю по 100 000 автомобілів на рік. Запуск майданчика заплановано до кінця цього року. Також Great Wall має завод з виробництва пікапів у Таїланді.

За межами Китаю компанія має дилерські центри в Австралії, Південній Африці та деяких країнах Європи та Азії. З січня по липень GWM продала 641744 автомобіля по всьому світу, на 1,8% більше, ніж у 2022 році.

Нагадаємо, що Національне агентство з питань запобігання корупції внесло велику китайську приватну автомобілебудівну компанію Great Wall Motor до переліку міжнародних спонсорів війни. Компанія виробляє та продає автомобілі під власними брендами, такими як GWM, Haval, WEY, TANK, POER, ORA.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація