«Китайський Jimny» виявився цікавішим за японський

«Китайський Jimny» виявився цікавішим за японський

29 березня 2024
0

Бренд Baojun опублікував свіжі зображення електричного позашляховика Yep Plus, який за схожість форми кузова і габаритів із Suzuki Jimny називають «китайським Jimny». На зображеннях вперше демонструється інтер'єр автомобіля, і він має набагато сучасніший вигляд, ніж інтер'єр японської моделі.

Автомобіль отримав цифрову панель приладів і медіасистему з великим екраном. Як повідомляє Autohome, передні та задні сидіння машини виготовлені з дуже м'якого поролону з ефектом пам'яті.

Крісло водія регулюється за допомогою електроприводу за 6 напрямками, крісло переднього пасажира регулюється за чотирма напрямками і тільки механічним шляхом.

Судячи з наведеного зображення габаритів, всередині салону Baojun Yep Plus буде доволі просторо для свого класу. Габарити автомобіля становлять 3996 x 1760 x 1726 мм, довжина колісної бази - 2560 мм (колісна база у п'ятидверного Suzuki Jimny трохи більша - 2590 мм).

У салоні Baojun Yep Plus передбачено 28 ніш для дріб'язку. Об'єм багажника - 385 л, але якщо скласти заднє сидіння, то обсяг збільшиться до 1715 л.

Повноцінна прем'єра Baojun Yep Plus відбудеться у квітні на Пекінському автосалоні. Машина отримала один електромотор на задній осі, його потужність становить 102 к.с. Заявлений запас ходу - 400 км.

Джерело: iXBT.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація