Київавтодор стверджує, що через блокування кордону з Польщею зірвав терміни ремонту Кільцевої дороги

Київавтодор стверджує, що через блокування кордону з Польщею зірвав терміни ремонту Кільцевої дороги

06 грудня 2023
1

Капітальний ремонт Кільцевої дороги Києва, що розпочався наприкінці вересня на ділянці від Жулянського шляхопроводу до повороту в м. Вишневе, затримується. Про це повідомляє міський портал Києва.

Рух транспорту обмежено на двох смугах ділянки Кільцевої дороги в кожному напрямку. Також закритий лівий поворот із Кільцевої дороги на вул. Миколи Трублаїні та з вул. Миколи Трублаїні на Кільцеву (у бік Одеської площі, - ред.). Ремонт розпочався наприкінці вересня. Планувалося, що він триватиме до 1 грудня.

«Через несприятливі погодні умови та блокування вантажів на кордоні з Польщею, що призвело до затримки постачання матеріалів для виготовлення асфальтобетонної суміші, рух цією ділянкою планується відкрити наприкінці 2023 року», - інформує Київавтодор.

У межах капітального ремонту дорожники влаштовують нову систему дощової каналізації. Це збільшить пропускну спроможність води під час опадів і не допустить підтоплення. Окрім того, уздовж усієї ділянки фахівці прокладають мережу зовнішнього освітлення з монтуванням опор із сучасними енергоощадними LED-світильниками.

Паралельно тривають роботи із влаштування щебеневої основи для подальшого асфальтування ділянки в три шари, що забезпечить зносостійкість і продовжить термін експлуатації покриття.

«Оновлення Кільцевої дороги - це важливий проєкт для столиці, що комплексно з'єднає три ділянки відремонтованої дороги та забезпечить безперебійний рух транзитного транспорту в об'їзд столиці», - пише міський портал.

Джерело: Espreso.tv

Обговорення новини

3xcool  

Про холодні умови це стало несподіванкою, що в листопаді в нас вже доволі холодно...
Асфальтні суміші виготовляються так само в Україні.
Просто не впорались зі своїм власним дедлайном, навіщо вже так тупо відмазуватись...

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація