Lamborghini Countach Рода Стюарта піде з молотка

Lamborghini Countach Рода Стюарта піде з молотка

11 липня 2024
0

Стильний суперкар рок-зірки Рода Стюарта, великого шанувальника італійського бренду Lamborghini, виставили на продаж на спеціалізованому аукціоні Bring a Trailer. Цей Countach LP400 Стюарт купив під час турне Австралією в 1977 році.

Як будь-який автомобіль, який належав відомій особистості, цей суперкар має свою цікаву історію. Род Стюарт відправив машину до Лос-Анджелеса і доручив її серйозно модифікувати компанії Albert Madikian Engineering.

Задній та передній спойлери були додані разом із широким обвісом у стилі версії LP400 S. Дах був зрізаний, щоб переробити машину на таргу. А ось 3,9-літровий V12 залишився недоторканим.

Згідно з оголошенням, Стюарт продав автомобіль у 2002 році. Другий власник переобладнав його, встановивши кермо з лівої сторони, перш ніж продати у 2013 році, після чого його повернули в оригінальний стан. Єдине, що не є оригінальним - це кермо зліва.

Інтер'єр оновили у 2022 році, а деякі роботи з технічного обслуговування були виконані у червні 2024 року. На момент публікації ставка сягнула 698 тисяч доларів.

Джерело: Авто Центр
Фото: Bring a Trailer

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація