Lancia анонсувала появу нової моделі

Lancia анонсувала появу нової моделі

01 квітня 2023
0

Генеральний директор бренду Lancia Лука Наполітано представив перші зображення нового стратегічно важливого для компанії концепту під назвою Emozione Pu+Ra. Офіційна презентація шоу-кара, який стане уособленням стилю марки на найближче десятиліття, відбудеться 15 квітня.

«Концепт Lancia - це маніфест бренду на наступні десять років. Це повністю електричний концепт, що є еволюцією Lancia Pu+Ra Zero, тривимірної скульптури, представленої в листопаді минулого року в рамках Lancia Design Day. Концепт є першим автомобілем нової ери Lancia, який включає функції, які будуть присутні в майбутніх моделях з погляду дизайну, екологічності, технологій та електрифікації. Концепт Lancia буде представлений на прес-конференції Emozione Pu+Ra 15 квітня, і я впевнений, що він справить враження на всіх шанувальників марки Lancia по всьому світу», - заявив глава Lancia Лука Наполітано.

Наразі відомо, що новинка отримає інноваційний панорамний дах круглої форми та круглі світлодіодні задні ліхтарі, між якими розміститься назва італійського бренду.

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація