Lancia готується випустити свій кросовер

Lancia готується випустити свій кросовер

07 грудня 2022
0

Як було заявлено раніше, Stellantis готується перезапустити бренд Lancia. Першою моделлю відродженої марки стане Ypsilon, який залишить сегмент суперміні та перетвориться на компактний кросовер. До того ж, він буде націлений на преміальний сегмент.

Компанія поки не показала, як виглядатиме новинка. Але на заході «День дизайну Lancia» вона дала безліч підказок про стиль майбутньої моделі. Саме на їх основі фахівці видання Motor.1 створили перший рендер. Судячи з нього, кросовер отримає кутастий кузов з безліччю выштамповок, великі колеса та оригінальну передню частину з Y-подібним світлодіодним підписом.

Імовірно, кросовер буде побудований на платформі CMP, на якій базуються Peugeot 2008 та Jeep Avenger. Його довжина становитиме 4,1 метра. Модель стане першою, яка отримає новий логотип Lancia.

Салон Ypsilon буде виконаний на кшталт класичних моделей марки. Наприклад, панель приладів нагадає круглі елементи дизайну Beta Trevi. Оздоблення в основному складатиметься з матеріалів, отриманих шляхом вторинної переробки. Про силову установку новинки поки що даних немає. Очікується, що будуть доступні версії як із двигуном внутрішнього згоряння, так і з електромотором.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація