Lancia показала на нових фото модель Ypsilon

Lancia показала на нових фото модель Ypsilon

24 грудня 2023
0

Італійський виробник Fiat, який контролює Lancia (разом компанії входять до складу концерну Stellantis), готує довгоочікувану недорогу модель. Нову Ypsilon показали на фото перед прем'єрою. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Прем'єра Lancia Ypsilon відбудеться у лютому 2024 року зі стартом європейських продажів улітку. До того часу виробник ще не розсекретив дизайн новинки повністю, а лише натякає на її зовнішність.

Наразі приділили увагу салону Lancia Ypsilon 2024 року. Усередині створять затишну атмосферу з якісними оздоблювальними матеріалами, щоб власник почував себе як удома завжди та скрізь.

Також компанія розробила нову мультимедійну систему SALA (Sound Air Light Augmentation) із можливостями персоналізації та інтуїтивно зрозумілим управлінням. У співпраці з виробником преміальних меблів Cassina підготують обмежений тираж моделі з особливим обладнанням. Таких машин випустять 1906 екземплярів - на честь дати заснування Lancia.

Технічну частину хетчбек розділить з Opel Corsa, Peugeot 208 та Citroen C3. У лінійці з'являться гібридні силові установки та повністю електричний варіант.

Джерело: Обозреватель
Фото: Stellantis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація