Lancia показала перші зображення салону нового Ypsilon

Lancia показала перші зображення салону нового Ypsilon

27 листопада 2023
0

Модель вийде в гібридній і повністю електричній версії, а також отримає спеціальне видання Ypsilon Edizione Limitata Cassina, створене у співпраці з виробником меблів компанією Cassina. Одним із ключових елементів салону майбутнього Ypsilon стане «столик», що символізує італійську вітальню.

Тизерну кампанію нової Lancia Ypsilon італійці вирішили розпочати з одного з головних елементів салону, так званого tavolino. У перекладі з італійської це слово означає «столик». Напівкруглий майданчик символізує домашній затишок та з'явився завдяки співпраці з меблевою фабрикою Cassina. Інтер'єр, як на фотографії, дістанеться лімітованій версії Lancia Ypsilon Edizione Limitata Cassina. Її випустять у кількості 1906 штук (рік заснування Lancia) та обладнають електричною силовою установкою.

Новий Ypsilon ознаменує початок відродження Lancia. Слідом за ним, у 2026-му, марка випустить флагманську модель - електричний фастбек на платформі STLA Medium. А 2028 року в модельний ряд повернеться ім'я Delta. Про цю машину поки що немає жодної інформації. Натомість флагману обіцяють запас ходу до 700 кілометрів та модифікації з переднім чи повним приводом. Виглядатиме електромобіль як концепт Pu+Ra HPE, з поправкою на серійне виробництво.

Мову дизайну майбутніх новинок описують як поєднання форм культових моделей минулого з останніми трендами в галузі архітектури, моди та інтер'єрів. Причому салонам машин буде приділено дуже багато уваги. Так, близько половини поверхонь, до яких можна доторкнутися, у Lancia хочуть виконати з переробленої сировини або дружніх екології матеріалів. Мета - перевершити всі бренди Stellantis за показником їхнього використання.

Джерело: Мотор
Фото: Stellantis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація