Lancia Ypsilon обзавівся потужною спортивною версією HF

Lancia Ypsilon обзавівся потужною спортивною версією HF

28 травня 2024
1

Сімейство Lancia Ypsilon, який у лютому цього року змінив покоління, поповнилося спортивною версією із приставкою HF у назві. Крім дорожнього варіанта «заряджений» хетчбек запропонують й в ралійному Rally 4 HF.

Новий Ypsilon HF отримав агресивний обвіс, занижену підвіску та нові колісні диски. У салоні авто встановлені спортивні сидіння з інтегрованими підголівниками. Оздоблення виконане у синьо-чорних тонах з червоними акцентами. На сидіннях та рульовому колесі є логотипи HF. Змінено графіку біля панелі приладів та мультимедійної системи.

У рух субкомпактний хетчбек приводить один електромотор потужністю 240 к.с., який дозволяє розганятися з місця до «сотні» за 5,8 секунди, що значно швидше, ніж стандартний Lancia Ypsilon в електричній версії та варіанті з м'яким гібридом.

Крім спортивного варіанта в лінійці моделі з'явилася ралійна версія. Lancia Ypsilon Rally 4 HF відрізняється характерною лівреєю, яка є інтерпретацією культової лівреї Martini. На її даху встановлено функціональний ківш, а на капоті з'явилася пара вентиляційних отворів для покращення охолодження двигуна.

На відміну від дорожньої версії, Rally 4 HF наводить у рух 1,2-літровий трициліндровий турбомотор потужністю 212 к.с. Він працює у парі з п'ятиступінчастою коробкою передач та системою переднього приводу. Також у цієї версії підвіска та гальма налаштовані для ралі. Про старт продажу новинок інформації немає.

Джерело: Авто Центр
Фото: Stellantis

Обговорення новини

nikes  

Дуже хочеться побачити італійців у найвищому класі світового ралі... сподіваємось це перший крок

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація