Легкові автомобілі FAW в мережі АІС можна купити в кредит під 0,01%!

01 лютого 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

У Торгово-сервісній мережі АІС, в рамках спільної партнерської кредитної програми з АТ «ОЩАДБАНК», можна придбати легкові автомобілі FAW B30 та FAW X80 в кредит під 0,01%.*

Оформити кредит можна на одних з найбільш вигідних умов:

  • термін кредитування від 12 місяців до 7 років;
  • процентна ставка від 0,01%;
  • початковий внесок від 10%
  • без обов'язкового страхування життя
  • разова комісія банку відсутня

Сімейний седан компакт-класу - FAW B30, вартістю від 319 900 грн**.

FAW B30 це поєднання ергономічності, практичності та доступної ціни. Він може стати вигідним придбанням, як для сім'ї, так і для бізнесу. FAW B30 має просторий салон, а також великий багажник об'ємом 480 літрів. Авто комплектується 1.6-літровим атмосферним бензиновим двигуном потужністю 109 к.с та 6-ступінчастим японським «автоматом» AISIN. FAW B30 має цілий набір систем безпеки: ABS, EBD, TCS, ESP, BA Brake assistant, фронтальні подушки безпеки для водія і пасажира, центральний замок та іммобілайзер, автоматичне розблокування дверей в разі аварії. Крім того, FAW B30 має кузов з підвищеною жорсткістю завдяки посиленій конструкції 3H. Світлодіодні фари Eagle-eye висвітлюють дорогу більш інтенсивним світлом.

Передньопривідний середньорозмірний кросовер - FAW X80, вартістю від 419 900 грн**.

FAW X80 - сучасний міський кросовер, створений для цінителів комфортної їзди в міських "джунглях" та заміських поїздок. Новинка комплектується 2,0-літровим бензиновим двигуном стандарту Євро V і 6-ступінчастою механічною або 6-ступінчастою автоматичною трансмісією. Потужність двигуна 147 к.с. при 6500 об/хв., максимальний крутний момент 184 Нм при 4000 об/хв. FAW X80 відрізняється продуманою системою забезпечення безпеки пасажирів. Так, спеціальні зони поглинають енергію удару та життєво важливий простір усередині салону зберігає свою цілісність, забезпечує захист життя і здоров'я водія та пасажирів. Автомобіль обладнаний системами безпеки: системи проектування ABS + EBD, система електронної стабілізації (ESP), блокування дверей при наборі швидкості, іммобілайзер, центральний замок, система контролю за тиском в шинах, а також подушками безпеки водія та пасажира, передніми і задніми 3-х точковими ременями безпеки.

Відзначимо, що придбати легкові авто FAW, в мережі АІС, можна також в Лізинг і Трейд-Ін. *** А з'єднавши покупку в кредит/лізинг з програмою трейд-ін покупець отримає можливість придбати новий автомобіль без будь-яких початкових грошових вкладень! Крім того, новим власникам легкових авто FAW буде доступний безкоштовний Асистанський сервіс.

Заводська гарантія на легкові автомобілі FAW 3 роки або 100 000 км пробігу.

Спеціальні умови кредитування діють в період з 27.01.2021р. по 31.03.2021р. в торгово-сервісній мережі АІС по всій Україні.

Послуги кредитування надає АТ «ОЩАДБАНК». Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011р.

Більше інформації про пропоновані автомобілі FAW та послуги, що надаються, на сайті або по телефону 0800-500-205 (безкоштовно з телефонів українських операторів мобільного та стаціонарного зв'язку).

* Вказана відсоткова ставка при першому внеску від 30% та терміні кредитування від 12 місяців. Детальні умови спеціальної кредитної програми уточнюйте у менеджерів по продажах.

** Вказана ціна за одиницю товару на 27.01.2021р. Ціна може бути змінена в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця.

*** Послуги кредитування здійснюються компаніями партнерами (банки), які мають відповідні ліцензії НБУ та Держфінпослуг.

Джерело: АІС

Обговорення новини


Коментарі цій новині відключені адміністратором з метою уникнення можливих конфліктів між відвідувачами