Lego Technic представив свою версію McLaren P1

Lego Technic представив свою версію McLaren P1

12 липня 2024
0

McLaren P1 - знакова модель британського виробника, а тепер суперкар доступний у вигляді конструктора Lego в масштабі 1:8. Новинка має високий рівень деталізації і складається з 3893 деталей. Природно, що модель обійдеться недешево - виробник назвав ціну в €449,99/$449,99.

Крім добре деталізованого салону, в моторному відділенні розміщений детально пропрацьований 3,8-літровий двигун V8 із 7-ступінчастою коробкою передач. Також автомобіль оснащений функціональною підвіскою, а задній спойлер піднімається і опускається. Дизайн моделі відповідає прототипу наскільки це можливо у випадку з конструкторами. Дах має гострий козирок, як у справжнього автомобіля, а бічні повітрозабірники нагадують аналогічні у спорткара. Дизайнери Lego працювали з McLaren, щоб опрацювати всі деталі, включно з правильним відтінком жовтого кольору для кубиків.

«Ми хотіли якнайкраще передати всі деталі за допомогою нашої моделі Lego Technic і не хотіли йти на компроміси», - розповідає Каспер Рене Хансен, дизайнер Lego Group. «Тому ми працювали над кількома варіантами автомобіля, щоб протестувати різні конструкції. Ми також зіткнулися з величезною проблемою з культовими дверима-метеликами, тому що їм був потрібен новий механізм, щоб залишатися відкритими. Це був чудовий досвід - відтворити McLaren P1. Я сподіваюся, що всі любителі суперкарів готові вивчити деталі та тонкощі справжнього McLaren P1 у формі Lego Technic».

P1 є частиною серії Lego Technic Ultimate Car Concept, до якої входять інші відомі гіперкари, такі як Bugatti Chiron, Lamborghini Sian і Ferrari Daytona SP3. Продажі новинки заплановані на серпень нинішнього року. Кожен комплект матиме унікальний серійний номер, а учасники Lego Insiders зможуть отримати логотип Technic McLaren P1, якщо придбають його до 7 серпня.

Джерело: Авто Центр
Фото: Lego

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація