Lego збудувала повнорозмірну модель Ferrari F40

Lego збудувала повнорозмірну модель Ferrari F40

05 травня 2022
0

У США у розважальному парку презентували повнорозмірну модель суперкара Ferrari F40 з елементів конструктора Lego. Для виготовлення унікальної конструкції потрібно близько 360 тисяч дрібних деталей.

Про це повідомляє пресслужба комплексу Legoland в Каліфорнії. До відкриття у дитячому розважальному парку нового атракціону Lego Ferrari Build&Race, який розпочне свою роботу 12 травня цього року, у компанії зібрали повнорозмірний макет Ferrari F40. Так, він не має у своєму арсеналі 470-сильного двигуна, але терпінню майстрів потрібно віддати належне, адже для виготовлення моделі потрібно близько 360 тисяч дрібних деталей.

Весь процес складання єдиного у світі суперкара Ferrari F40 з деталей конструктора Lego зажадав 1800 годин на розробку і ще понад 1900 годин на складання конструкції. За своїми розмірами копія відповідає справжньому автомобілю. Довжина конструкції 4,2 м, ширина – більш як 1,8 м, висота – 1,2 м, а колісна база - 2,4 м. Для порівняння, у Ferrari F40 ці параметри дорівнюють 4358/1970/1124 мм та 2450 мм відповідно.

Модель буде представлена у «гаражній» експозиції Lego Ferrari Build&Race. Відвідувачі атракціону зможуть посидіти усередині машини та сфотографуватися з нею. Гараж є однією із трьох інтерактивних зон відпочинку. Там же можна буде зібрати та протестувати свій варіант автомобіля Lego. А цифровий гоночний трек дозволить відвідувачам взяти участь у віртуальних автоперегонах.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація