Lexus ES оновився і подорожчав

Lexus ES оновився і подорожчав

29 червня 2023
0

Компанія Lexus осучаснила седан ES. Оновлення Lexus ES вийшло доволі скромним: єдиною зовнішньою зміною стали 18-дюймові диски для топової комплектації, а список оснащення розширився за рахунок появи пакета сучасної електроніки. Останній доступний за доплату вже в «базі» і охоплює мультимедійну систему з 12,3-дюймовим тачскріном, проекційний дисплей, голосового асистента і можливість оновлення «по повітрю».

Lexus ES нинішнього покоління на ринку вже п'ять років. У 2021-2022 роках модель оновлювалася, але принципових змін не було. Найпомітніша новація за два рестайлінга минулих років - трохи переглянутий інтер'єр, поява адаптивної оптики та модернізація гальмівної системи.

З переходом у 2024 модельний рік седану ES переглянули комплектації, додавши опційний розширений пакет електроніки Technology Package, доступний навіть для початкової версії. 18-дюймові диски з оздобленням Vapor Chrome увійшли до списку стандартного оснащення комплектації Ultra Luxury і є опцією для версії Luxury.

На ринку США модель доступна з базовим 2,5-літровим двигуном потужністю 207 к.с., V6 об'ємом 3,5 літра на 306 «конячок» та з гібридною установкою на базі двигуна 2.5. У тамтешніх дилерів оновлений Lexus ES з'явиться протягом літа і коштуватиме від 43 190 доларів - на 700 доларів дорожче, ніж до рестайлінгу.

Основними конкурентами Lexus ES виступають BMW 5 Series та Mercedes-Benz E-Class, але обидва вони помітно програють японському седану у продажах. Втім, і «п'ятірка», і E-Class порівняно недавно змінили покоління, тоді як ES продається у своєму нинішньому вигляді з 2018 року.

Джерело: Мотор
Фото: Lexus

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація