Lexus може випустити нетипову для себе модель

Lexus може випустити нетипову для себе модель

21 вересня 2023
0

Звичного традиційного пікапа в лінійці Lexus найближчим часом не буде, але можливо буде електричний. У тому разі, якщо компанія побачить попит на нього з боку клієнтів, заявив виданню Drive глава японського бренду Такаші Ватанабе.

«Якщо у споживачів є гостра потреба у випуску пікапа Lexus, це питання можливості в майбутньому. Ми не будемо відмовляти клієнтам у пікапі Lexus, але наразі у нас немає таких обговорень», - сказав Такаші Ватанабе.

Глава Lexus також пояснив, що компанія не робитиме пікап на базі вже наявних рамних моделей Toyota на зразок Hilux, Tacoma або Tundra. За його словами, утилітарний транспорт залишається прерогативою Toyota як масового бренду.

Загалом же, додав Ватанабе, жодних принципових протиріч стосовно випуску пікапа у Lexus немає. Компанія, навпаки, має намір пропонувати клієнтам якомога більше різноманітних варіантів - головне, щоб на них був попит.

До речі, нетипова для Lexus модель у лінійці бренду вже є - це гібридний мінівен LM, нове покоління якого представили на Шанхайському автосалоні у квітні нинішнього року.

Джерело: Автоновости дня

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація