Lexus презентував інноваційні електрокари

Lexus презентував інноваційні електрокари

26 жовтня 2023
0

Lexus показав концепт-кари LF-ZC і LF-ZL на Японській виставці мобільності 2023 року. Це електромобілі нового покоління з передовими технологіями. Про це розповіли на сайті бренду.

Lexus LF-ZC і LF-ZL сильно відрізняються зовні від інших автомобілів японського бренду. Вони отримали більш футуристичний дизайн з деякими незвичайними рішеннями.

До 2035 року Lexus планує виробляти тільки електричні моделі. Концепт-кар LF-ZC демонструє зовнішність одного з майбутніх електромобілів.

Lexus LF-ZC отримав незвичайний силует, який об'єднує в собі риси седана і хетчбека. На кузові є безліч аеродинамічних елементів.

Спереду встановлена роздільна оптика з денними ходовими вогнями у фірмовому стилі бренду. Фари інтегровані в кузов моделі.

Ззаду розмістили вузькі ліхтарі, які доповнені L-подібними світловими елементами. На кришці багажника розташований невеликий спойлер.

Lexus LF-ZC отримає технологію повного приводу DIRECT4, яка вже використовується на електрокарі RZ. Також електрокар оснастять новітніми призматичними батареями, які дадуть змогу суттєво збільшити запас ходу.

Інтер'єр новинки виконаний у футуристичному стилі. Всередині з'являться кілька великих дисплеїв і плоске кермо. Також заявлені система автономного водіння нового покоління та інформаційно-розважальна система на базі операційної Arene OS зі штучним інтелектом.

Lexus LF-ZC планують запустити в серійне виробництво у 2026 році. Новинка може стати новою флагманською моделлю бренду.

Другий концепт-кар - Lexus LF-ZL не надійде в серійне виробництво, але його технології отримають майбутні електромобілі. Це електричний кросовер з незвичайним дизайном і розкішним інтер'єром.

Автомобіль отримав великі задні двері, які зсуваються назад для більш зручної посадки всередину. В оздобленні салону використовуються тільки екологічні матеріали.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація