Lexus презентував лімітований електрокросовер RZ Sport

Lexus презентував лімітований електрокросовер RZ Sport

14 січня 2024
0

Концепт Lexus RZ Sport, який презентували на торішньому Токійському автосалоні, отримав серійну версію. Новинка під назвою RZ450e F Sport Performance вийде тиражем у 100 екземплярів.

Представлений електричний кросовер практично ідентичний концепту. Відмінності зводяться до широкої вставки під фарами, виконаної з карбону, та іншого переднього бампера зі спліттером, який покритий вуглецевим волокном і пофарбований у синій колір. 21-дюймові алюмінієві колісні диски Enkei виглядають стильніше ніж колеса концепту.

Салон кросовера оздоблений висококласною замшею з контрастною чорно-синьою прострочкою. Рульове колесо обтягнуте синтетичною шкірою, на панелі приладів є сині вставки, а педалі виконані з алюмінію.

RZ450e F Sport Performance оснащений тією самою акумуляторною батареєю ємністю 71,4 кВтг, що і стандартна модель. Силова установка - двомоторна. Електромотор, встановлений на передній осі, видає 204 к.с., а задній - 109 к.с. Новинка буде доступна на ринку Японії за ціною 11 800 000 ієн (близько 81 000 доларів).

Джерело: Авто Центр
Фото: Autoevolution

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація