Lexus в Україні відкриває замовлення на абсолютно новий електрокросовер RZ

Lexus в Україні відкриває замовлення на абсолютно новий електрокросовер RZ

09 серпня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

28 липня українське представництво Lexus оголосило про відкриття замовлень на передовий електричний кросовер RZ. Ця модель відзначає новий етап в розвитку бренда у напрямку електрифікації та інноваційних технологій.

Головною інновацією став вдосконалений привід - система Lexus DIRECT4, що використовує передню та задню електроосі для оптимального розподілу крутного моменту між усіма колесами. Такий підхід дозволяє забезпечити водійське задоволення та контроль на будь-якому типі дорожнього покриття.

Одна з ключових особливостей нового електрокросовера - панорамний дах із спеціальним покриттям, що знижує теплове випромінювання, і інфрачервоні обігрівачі, які дозволяють ефективно прогрівати салон, економлячи при цьому електроенергію.

Крім того, модель Lexus RZ оснащена передовими аудіосистемою Mark Levinson, мультимедійною платформою Lexus Link для зручного планування подорожей та підтримкою Apple CarPlay та Android Auto. З врахуванням безпеки водіїв і пасажирів, автомобіль також обладнаний системою активної безпеки Lexus Safety System+ третього покоління та інноваційною системою замикання дверей Lexus e-Latch.

Lexus RZ - це не лише новий крок у розвитку електромобільного сегменту, а й важлива ланка у відповідальному ставленні бренда до екологічних питань.

Джерело: Lexus

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація