Лімітовану версію електромобіля KIA EV6 показали перед офіційним дебютом

Лімітовану версію електромобіля KIA EV6 показали перед офіційним дебютом

18 серпня 2023
0

KIA готується представити спеціальну версію EV6 18 серпня, але численні дилери випередили їх, розмістивши фото та характеристики моделі в інтернеті. Окрім того, торгові майданчики пропонують знижку в розмірі 6000 доларів на новинку.

Судячи з опублікованих фото, лімітована версія корейського електромобіля отримала ексклюзивний колір Deep Forest Green, яка контрастує з глянцевими чорними акцентами.

Окремі штрихи, притаманні спеціальному виданню, також продовжуються в пустельно-бежевому інтер'єрі, який красується значком «Limited Edition» на центральній консолі. Модель також має унікальний геометричний малюнок на панелі приладів.

За даними джерел, спеціальна версія електричної KIA створена на базі повнопривідного варіанту EV6 Wind і має базову ціну близько 59 000 доларів.

Повнопривідна модифікація EV6 Wind має акумуляторну батарею ємністю 77,4 кВт.год і силову установку у складі двох двигунів сумарною потужністю у 320 к.с. і 604 Нм максимального крутного моменту. Це дозволяє моделі розганятися з місця до 100 км/год за 5,2 секунди, а максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці у 188 км/год. Зазначається, що модифікація Wind має запас ходу у 454 км.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація