Lotus та Balmain зробили Emira для Need for Speed

Lotus та Balmain зробили Emira для Need for Speed

04 грудня 2022
0

Влітку 2021 року Lotus представив спорткар Emira - модель, яку компанія називає останнім автомобілем бренду з двигуном внутрішнього згоряння, в 2022 році отримав гоночну версію з технічних вимог категорії GT4. Ближче до кінця року було оголошено створення мініатюрної моделі Lotus Emira для популярної серії дитячих іграшок від How Wheels. А зараз, схоже, все готове до переходу нового британського спорткара у віртуальний світ та дебюту автомобіля у популярній франшизі Need for Speed.

Партнером марки за проектом став французький будинок високої моди Balmain, дизайнери якого допомогли компанії Lotus створити унікальну ліврею для Emira. Спорткар отримав стильне чорне забарвлення, доповнене кислотно-жовтими елементами.

Два кольори утворюють складний геометричний малюнок. Обіцяно, що аналогічний автомобіль можна буде знайти у новій грі Need for Speed Unbound. Про технічні зміни спорткара не повідомляється.

Шоу-кар створено на базі моделі у виконанні First Edition, яке доступне як з 400-сильним 3,5-літровим турбомотором V6 виробництва Toyota з 6-ступінчастою механічною або автоматичною коробками передач, так і з 365-сильним 2,0-літровим бензиновим чотирициліндровим мотором від Mercedes-AMG у зв'язці з 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач DCT.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація