Ляльки на Аукціонах США і в Україні: як битки продають під виглядом цілих авто?

09 березня 2021
5
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Вживані авто з Америки — найпопулярніший сегмент серед українських автолюбителів. Машини з американських аукціонів купують як безпосередньо зі Штатів, так і на внутрішньому ринку України — вже доставлені й розмитнені. Фахівці рекомендують купувати бу авто в США суворо через професійні компанії по автоімпорту, але не всі слідують цій пораді. Особливо заповзятливі українці вважають за краще купувати на аукціонах самостійно або зовсім шукати авто з Америки на українських автосайтах.

У цих випадках дуже великий ризик потрапити на фейковий автомобіль або навіть купити "ляльку". Якщо покупець потрапляє на фейкове оголошення, то в гіршому випадку він просто не зможе купити конкретний автомобіль. Адже фото несуть виключно рекламно-вітринний характер, з їх допомогою залучають клієнтів, але в результаті спілкування все одно пропонують пригнати авто з США під замовлення. Якщо ж потрапити на "ляльку" — недбало відновлений після серйозного ДТП автомобіль, — можна віддати всі гроші фактично за купу металу. Такі авто ремонтують лише для виду, щоб надати їм візуально привабливий вигляд. Але під косметичним ремонтом ховається сильно розбите і проблемне авто.

На сайті компанії Atlantic Express представлена ??підбірка з "ляльками", які продаються на аукціонах США. На фото "До" і "Після" видно, в якому стані фактично знаходиться автомобіль. Варто відзначити, що на українських майданчиках автомобілів з США, які були серйозно розбиті, а потім відновлені, також більш ніж достатньо.

2019 TESLA MODEL 3

Популярний американський електромобіль Tesla Model 3 побував в серйозній аварії, в результаті чого отримав пошкодження передньої частини. За допомогою наспіх зробленого ремонту автомобіль наведено в товарний вигляд. Ймовірно, новий власник про аварійну історію своєї "нової" Тесла ніколи не дізнається.

2017 RAM 1500 LARAMIE

Американський пікап RAM 1500 LARAMIE був виставлений на продаж 13 січня на аукціон Copart в дуже розбитому стані. Вже 28 січня, через 15 днів, автомобіль після недбалого ремонту знову з'явився на Копарті. Як можна побачити на фото, за допомогою нехитрих маніпуляцій перекупники приховали обсяг пошкоджень.

2017 LAND ROVER RANGE ROVER HSE

Повнорозмірний позашляховик Land Rover Range Rover був буквально знищений в результаті фатального ДТП. Був відновлений і через деякий час знову з'явився на одному з американських аукціонів. Купивши такий автомобіль, нічого крім регулярних поїздок на СТО, ви не отримаєте.

2018 TOYOTA TUNDRA DOUBLE CAB SR/SR5

Пікап Toyota Tundra з найсильнішим пошкодженням передньої частини кузова. Якщо купити його в "новій версії" і не подбати про ретельну перевірку аварійної історії, можна отримати вкрай проблемний автомобіль. Про те, які проблеми такий "американець" принесе в майбутньому, можна тільки здогадуватися. Тільки ретельний вибір авто на аукціоні та його експертна перевірка в національних базах США зможе захистити покупця від придбання "мотлоху".

Джерело: Atlantic Express

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Logozinsky  

На Авториа таких машин полно. Будьте осторожны, не все то золото что блестит. Даже если целую машину покупаете, проверяйте какой она была. Просите ВИН, берите с собой опытных людей, тк не однократно сталкивался. Продавец рассказывает что небольшие повреждения были, крыло там, бампер. По итогу когда добиваешься чтобы дал ВИН, так такой "красавец" как в приведенных в статье фото.

+3ВІДПОВІСТИ  
Fisheye Lens  

Logozinsky, вы не плутайте авто яка відновили для себе - де все замінили і на машині їздять і те що показано на фото - де авто зроблині виключно візуально, для фото. Хоча і у нас думаю, що велику кількість, машин приганять перекупи і відновлюють у самий дешевий спосіб, але все ж думаю, що точно не так як на фото.

ВІДПОВІСТИ  
Polyakovv  

На Копарте конечно кукл полно, скажу по личному опыту. Обратился в фирму, хотел себе подобрать Тигуан, либо CR-V. Смотрю сам аукцион и вроде бы машина огонь, пробег небольшой, но менеджер пробил по вин коду, а это кукла, слепленная с чего попало. И вообще если компания нормальная, то менеджер следит за этим процессом и не дает их клиенту купить хлам. В моем случае повезло, менеджер отговорил меня от покупки куклы и мы подобрали Тигуан 2018 года с битым бампером. Мне лучше переплатить 500 баксов за ремонт, чем самому подобрать целую тачку и иметь скрытые проблемы здесь.

+1ВІДПОВІСТИ  
yuriigr  

Целое авто не гарантия того что оно хорошее , иногда нормально так битая визуально тачка может обойтись меньше по деньгам и у нее никаких проблем технически. Все бояться купить утопленика) Так внимательно проверяйте по базам США типа carfax , консультируйтесь с опытными друзьями - ну или с профессиональными работниками компаний . На авториа люди пригоняют куклы и утоплеников и продают за большие суммы . Но для многих главное что бы в Украине была))) Сейчас существуют все инструменты для того что бы пригнать американку за адекватные деньги. И обращайтесь к людям , которые могут проверить всю информацию про машину , это весьма важно !

+1ВІДПОВІСТИ  
Denis Derevianko  

Мне кажется это вся прелесть американцев, нет? Битки скупаем

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація