Maserati готує одразу два електромобілі

Maserati готує одразу два електромобілі

26 січня 2024
0

Не минуло і двох днів з того часу, як повідомлялось про те, що Maserati відкладає на невизначений термін розробку електричного седана Quattroporte, як італійський автовиробник оголосив про новий стратегічний план та анонсував одразу два електромобілі.

Відповідно до останнього плану автовиробника, усі моделі будуть розроблені та виготовлені в Італії. Також повідомляється, що нова стратегія передбачає «розробку комплексного плану продукту, спрямованого на електрифікацію, щоб відобразити прагнення клієнтів».

У Maserati заявили, що вірять в «електричне майбутнє» більше, ніж будь-коли, і планують випустити кілька нових машин. Відомо, що електричний MC20 Folgore з'явиться у 2025 році, а електричний кросовер відсвяткує свій дебют у 2027 році.

Планується, що завод Maserati в Модені отримає нові інвестиції та обладнання в рамках цього плану. Тут також буде розміщено «Ательє програми персоналізації Fuoriserie», яке зосереджуватиметься на виготовленні ексклюзивних замовних машин.

У Maserati додали, що вони є єдиним люксовим брендом Stellantis і «зараз створюють потужну бізнес-модель, проектуючи себе в електричне майбутнє, щоб посилити свої лідируючі позиції в сегменті люкс, зберігаючи обсяги виробництва та прибуткову маржу відповідно до унікального позиціонування бренду».

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація