Maserati показала електромобіль Gran Turismo Folgore у русі

Maserati показала електромобіль Gran Turismo Folgore у русі

03 вересня 2022
0

Дизайн нового спорткара Maserati GranTurismo було розсекречено вже давно, а також офіційно було підтверджено появу електричної модифікації Folgore. Жодна технічна інформація про моделі поки не розкрита, що не заважає італійському автовиробнику підігрівати інтерес до майбутньої прем'єри і навіть демонструвати новинку в русі. На цей раз їздові можливості Maserati GranTurismo компанія проілюструвала на прикладі передсерійного прототипу Folgore.

Головний дизайнер Maserati Клаус Буше та голова відділу комунікацій компанії Марія Конті представили новий електромобіль Себастьяну Маніскалко. Популярний американський комік та актор отримав можливість особисто випробувати машину, яка готується до прем'єри.

Чутки говорять про те, що GranTurismo Folgore дістанеться силова установка з трьома електромоторами та 800-вольтовою батареєю. Сумарна потужність складе 1200 кінських сил, що дозволить купе розганятися з місця до 100 кілометрів на годину швидше ніж за три секунди і розвивати максимальну швидкість близько 300 кілометрів на годину.

Офіційної інформації про нове покоління італійського спорткара немає, але очікується, що під капотом «базового» GranTurismo з'явиться 3,0-літровий бензиновий турбомотор V6 сімейства Nettuno, який дебютував на середньомоторному спорткарі Maserati MC20.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація