Maserati створила унікальний спорткар на честь засновників

Maserati створила унікальний спорткар на честь засновників

03 жовтня 2024
0

У вересні в історичну штаб-квартиру «Тризуба» у Viale Ciro Menotti в Модені приїхав ексклюзивний спорткар Maserati MC20 Maserati per Maserati. Унікальна модель створена на замовлення Альберто і Етторе, онуків Етторе Мазераті, який 1914 року заснував компанію разом із братами Альф'єрі та Ернесто.

Альберто і Етторе Мазераті також є братами, які успадкували від свого діда пристрасть до автомобілів. MC20 Maserati per Maserati з'явився в результаті їхнього бажання залишити своїм дітям відчутну пам'ять про бренд, який тепер є символом розкоші та спортивності в усьому світі, що вирізняється в автомобільній та автоспортивній індустрії протягом 110 років.

Купе MC20 Maserati per Maserati оснащене двигуном V6 Nettuno потужністю 621 к.с. і 8-ступінчастою роботизованою коробкою передач. Ексклюзивну версію доповнено відмітними деталями і розкішним оздобленням, підготовленими в рамках фірмової програми персоналізації Fuoriserie.

Ліврея Blu Infinito - один із найхарактерніших кольорів бренду, доповнений подвійною смугою в кольорі Bianco Pastello і тризубом у кольорі Grey Pastel. Також автомобіль вирізняється комплектом карбонових елементів, логотипами «Maserati per Maserati», «Maserati Fuoriserie» і «MC20 Maserati per Maserati». Під чорними глянцевими 20-дюймовими дисками добре видно яскраво-червоні гальмівні супорти.

Індивідуалізація продовжується і в інтер'єрі, де переважає алькантара - разом із карбоновими вставками на кермовому колесі MC20. Дизайнери інтер'єру використали чорний і кілька відтінків синього кольору, щоб створити унікальний салон.

На урочистій церемонії передачі машини були присутні онуки Етторе Мазераті, три правнуки, а також дружина Карло Мазераті (сина Етторе), який помер у 2018 році. У заході брали участь комерційний директор Maserati Лука Дельфіно, головний тест-пілот Андреа Бертоліні і один із ветеранів компанії Ерманно Коцца, який пропрацював у ній 60 років.

Джерело: Авто Центр
Фото: Maserati

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація