Майстер виготовив із дерева шестиколісний повнорозмірний Rolls-Royce

Майстер виготовив із дерева шестиколісний повнорозмірний Rolls-Royce

04 лютого 2023
0

На YouTube-каналі ND - Woodworking Art, автор якого створює дерев'яні копії автомобілів різних світових брендів, з'явилося нове відео. У ньому майстер перетворює дерев'яні блоки на шестиколісний Rolls-Royce.

Процес починається зі створення ескізу, який оживає до кінця ролика і навіть здійснює поїздку містом. Вирізавши дно автомобіля з великого листа, майстер закріпив на ньому металевий каркас. Потім установив осі, електродвигун і рульову рейку. Поступово над основною з'являється дерев'яна надбудова, що все більше і більше нагадує сучасний Rolls-Royce. Доступ до салону відкривають суїційні двері, що відкриваються проти руху автомобіля.

Після того як автомобіль набув правильних форм, свої місця зайняли деталі: накладки на бампери, робоча передня та задня оптика. У салоні встановили два дерев'яні капітанські крісла з масивними знімними підголівниками. Між ними - центральна консоль з селектором перемикання коробки передач і нішою, що закривається. На передній панелі - підсвічені циферблати приладів сусідять з повітрозабірниками та численними ручками.

Останній етап складання - встановлення шильдиків, логотипів на колеса, номерного знака. Далі залишається лише покататися містом під захоплені погляди водіїв справжніх автомобілів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація