Mazda CX-5 – оптимальне рішення!

07 березня 2013
2
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Неймовірне можливо! Це з успіхом довели інженери Mazda, створивши Mazda CX-5. Ні яких компромісів: тільки максимум можливостей у кожній оптимально підібраній деталі. Саме так народжується налагоджений механізм, здатний розірвати будь-який шаблон і поєднати неймовірне в одному автомобілі. Mazda CX-5 - оптимальне рішення!

ТОВ «КОЛОС-АВТО», офіційний дилер Mazda в Черкасах, пропонує Mazda CX-5 2012 року випуску за оптимальною ціною - від 229 000 грн.!

Цей компактний кросовер вже зібрав вражаючий список заслужених винагород за досить малий відрізок часу. Завдяки захоплюючому дизайну «KODO - душа руху» і інноваційним технологіям SKYACTIV Mazda CX-5 з легкістю виходить за рамки буденного. Переваги цього автомобіля включають одну з найкращих показників економії палива в сегменті (7,9 л/100 км міський цикл у двохлітрового бензинового двигуна) і найменші викиди СО2 в атмосферу (119 г / км). Окрім того, Mazda CX-5 - один з найбезпечніших автомобілів на дорогах. У суворому тесті безпеки Euro NCAP компактний кросовер отримав максимальну оцінку - п'ять зірок.

Пропозиція діє з 14 лютого 2013 року для автомобілів Mazda CX-5 2012 року виробництва.

Додаткову інформацію ви зможете знайти в нашому салоні.

Чекати не треба - автомобілі в наявності!

«КОЛОС-АВТО» «КОЛОС-АВТО»

Сучасний автомобільний центр «КОЛОС-АВТО» є офіційним дилером FORD, MAZDA, FIAT та SUZUKI у місті Черкаси та Черкаській області. Працює на автомобільному ринку Черкащини з 2005 року.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

драйвер  

Ще 20000 грн. скинути, тоді можна брати.

ВІДПОВІСТИ  
0003334095  

Дизель завезите тогда подумаю о преобретение вашей мазды.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація