Mazda MX-5 обіцяні «дуже круті» спеціальні версії

Mazda MX-5 обіцяні «дуже круті» спеціальні версії

04 листопада 2023
0

Оновлений родстер Mazda MX-5 (ND3) японська марка представила у жовтні цього року. Незважаючи на те, що на ринку четверте покоління представлено з 2014 року, очікувати на новий Miata найближчими роками не варто. Зі слів менеджера програми Miata Сігекі Сайто, покоління ND залишиться на ринку якомога довше. При цьому компанія зробить усе, щоб він відповідав екологічним вимогам.

Mazda MX-5 п'ятого покоління, ймовірно, буде електромобілем. Але нинішні акумуляторні блоки зроблять його надто важким. Мабуть, Mazda має намір дочекатися, поки батареї стануть меншими та легшими.

Нинішнє оновлення ND3 - не останнє, заплановане для поточного MX-5. Компанія «думає про круті спеціальні випуски». Один із них можуть присвятити 35-річчю моделі. Цей ювілей родстер відзначить 2024 року. Очікується, що автомобіль пофарбують у новий колір, відмінний від Aero Grey Metallic - єдиного відтінку доступного для моделі покоління ND.

Це буде не перше «ювілейне» видання Mazda MX-5/Miata. Попереднього разу спеціальний випуск ростера у кольорі Racing Orange випустили до 30-річчя моделі. У 2014 році вийшла версія, присвячена 25-й річниці.

Ще одну «дуже круту» спецверсію можуть присвятити десятиліттю появі моделі четвертого покоління. Враховуючи, що серійне виробництво актуального MX-5/Miata почалося на початку 2015 року, такий родстер очікується у 2025 році.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація