McLaren анонсував оновлення для моделі 750S

McLaren анонсував оновлення для моделі 750S

24 серпня 2024
0

Британський виробник суперкарів, компанія McLaren, підготувала оновлення для популярної моделі 750S. Зміни підготували фахівці підрозділу McLaren Special Operations (MSO).

Нагадаємо, що презентований у 2023 році спадкоємець моделі 720S, оснащений 4-літровим 740-сильним V8. Для версії 2025 року підготували цілу низку опціонних пакетів, що дають змогу максимально персоналізувати спорткар залежно від уподобань заможних клієнтів.

Так, підрозділ MSO підготував пакети Contrast Pack 1, що включають нову унікальну палітру з 12 яскравих кольорів і відтінків: Volcano Red, Volcano Orange, Anniversary Orange, Solar Yellow, Napier Green, XP Green, Tokyo Pearl, Viola Viola, Dove Grey, Soho Grey, Tarmac Black, Alaskan Diamond White.

Крім нових кольорів кузова дизайнери підготували різноманітні варіанти контрастних кольорів для деталей, включно з гальмівними супортами, корпусами дзеркал і декоративними аплікаціями. Також окрема палітра і асортимент матеріалів для оздоблення інтер'єру підготовлена в рамках пакета Contrast Pack 2.

Інші оновлення включають значки Stealth спереду і ззаду, чорні емблеми McLaren Speedmarks на колесах, карбонові передні крила і кнопку Start/Stop, виконану в кольорі Papaya Orange, на честь фірмового кольору перегонового боліда Брюса МакЛарена.

Джерело: Авто Центр
Фото: McLaren

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація