McLaren презентував нетипову модель на кожен день

McLaren презентував нетипову модель на кожен день

19 грудня 2023
0

Представлено новий McLaren GTS - найнезвичайнішу модель британської марки. Наступника моделі GT позиціонують як суперкар для повсякденного використання. Його подробиці розкрили на офіційному сайті британської марки.

Новий McLaren GTS - не абсолютно нова модель, а оновлений варіант купе GT. Відрізнити його можна за зміненою передньою частиною, новим обвісом та іншими колісними дисками. У конструкції стало більше карбону, що знизило масу авто до 1520 кг.

Салон McLaren GTS не змінився, усередині тільки поліпшили оздоблення - уже в базовій версії тепер використана шкіра Nappa. Встановлено комфортабельні крісла з електроприводом і підігрівом.

Новий McLaren GTS усередині просторіший за більшість середньомоторних суперкарів. До того ж у нього два багажники сумарним об'ємом 570 л: 420-літровий задній і 150-літровий передній. Так купе пристосували для далеких поїздок.

Суперкар McLaren GTS зберігає 4,0-літровий V8 твін-турбо, але його потужність зросла до 635 к. с. Із 7-ступінчастим роботом із двома зчепленнями розгін до 100 км/год займає 3,2 с, а до 200 км/год - 8,9 с. Максимальна швидкість становить 326 км/год.

Підвіска McLaren GTS із адаптивними амортизаторами дещо м'якша, ніж у інших суперкарів британської марки. Зокрема, є система підйому «носа» для проїзду лежачих поліцейських. Сповільнюють купе нові карбоново-керамічні диски діаметром 390 мм спереду й 380 мм ззаду.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація