McLaren відзначить своє 60-річчя на Фестивалі швидкості у Гудвуді

McLaren відзначить своє 60-річчя на Фестивалі швидкості у Гудвуді

10 липня 2023
0

Цього року Фестиваль швидкості у Гудвуді стане особливим для McLaren. Під час гоночного вікенду британський бренд відзначить своє 60-річчя динамічним дебютом двох своїх останніх продуктів Solus GT і 750S. До того ж, відвідувачі зможуть ближче познайомитися з McLaren Artura та іншими суперкарами виробника. У заїзді на пагорб вони не братимуть участі. Їх виставлять на стенді марки.

McLaren Solus GT - середньомоторний трековий суперкар, випущений обмеженим тиражем. Це шоста модель у McLaren Ultimate Series після McLaren F1, McLaren P1, McLaren Senna, McLaren Speedtail та McLaren Elva. Дизайн автомобіля натхненний концептом Vision Gran Turismo 2017 року. Важить він всього 1000 кг та оснащений 5,2-літровим V10, що робить його серйозним претендентом на перемогу у підйомі на пагорб цього року. Він також буде виставлений у McLaren House.

Також піднятися на пагорб спробує новий 750S. Споркар укомплектований 4,0-літровим V8 з подвійним турбонаддувом потужністю 740 л. З місця до 100 км/год 750S прискорюється лише за 2,8 секунди. Ще однією секретною зброєю суперкара в гонці стане новітня гідравлічна підвіска Proactive Chassis Control.

Наскільки успішними будуть McLaren Solus GT і 750S, ми дізнаємось у наступні вихідні. Фестиваль у Гудвуді пройде 13-16 липня.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація