Mercedes-AMG випустив офісне крісло

Mercedes-AMG випустив офісне крісло

07 серпня 2022
0

Офісні працівники у будні дні проводять більше часу у своєму робочому кріслі, ніж у кріслі свого автомобіля, на якому вони добираються вранці з дому на роботу, а ввечері повертаються назад. І для тих, хто не готовий розлучатися з улюбленою машиною, зберігаючи хоча б духовний зв'язок протягом робочого дня, Mercedes-AMG представили фірмове офісне крісло. Новий аксесуар виглядає так, ніби його щойно дістали із сучасного німецького спорткара та встановили у робочий простір.

«У тривалих поїздок та робочих днів є одна спільна риса: потреба у зручних та здорових сидіннях. Нове офісне крісло Mercedes-AMG - ідеальне поєднання дизайну та ергономіки», - так описали новий аксесуар у німецькій компанії.

Офісне крісло отримало високу спинку з вбудованим підголівником, яскраво виражені бічні валики та подовжувач подушки. Для повноти подібності до автомобільних сидінь аксесуар отримав навіть отвори під ремені безпеки та логотип AMG.

В іншому - все стандартно. Крісло AMG отримало чорну сталеву основу з порошковим покриттям, хромованими коліщатками та регулюванням висоти. Можна настроювати кут нахилу спинки, а м'які підлокітники повертати на 30 градусів усередину. За Mercedes-AMG Office Chair, яка важить 39 кілограмів, просять 3500 євро.

Джерело: Mercedes-AMG

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація