Mercedes-AMG випустив дуже дорогу спецверсію CLA 45 S

Mercedes-AMG випустив дуже дорогу спецверсію CLA 45 S

08 квітня 2024
0

Mercedes-AMG представив дуже дорогу лімітовану версію седана CLA 45 S. Компактне «чотиридверне купе» Mercedes-Benz CLA пережило на початку 2023 року невелике оновлення, яке зачепило всі модифікації моделі, включно із «зарядженими» версіями від суббренду Mercedes-AMG.

Через рік для ринку США німецький автовиробник зробив дуже лімітоване і вельми дороге виконання Mercedes-AMG CLA 45 S, що отримало амбітну назву Edition 1. Це буде найрідкісніший і найдорожчий варіант моделі на ринку Північної Америки.

Автомобіль пофарбований у матовий сірий колір Manufaktur Mountain Grey Magno та доповнений графікою чорного кольору - патерн з логотипів AMG формує малюнок картатого прапора. Екстер'єр прикрашений помаранчевими акцентами, а пакети декору AMG Night Package Plus та AMG Aerodynamics Package входять до стандартного оснащення.

Машина отримала 19-дюймові ковані диски AMG чорного матового кольору та червоні гальмівні супорти AMG Performance. У салоні з'явилися сидіння AMG Performance з чорною оббивкою з мікрофібри та помаранчевим простроченням. Логотипи CLA 45 S помаранчевого кольору прикрашають підголівники, а передня панель отримала помаранчеву контрастну строчку.

Також в інтер'єрі Edition 1 можна знайти накладки на пороги з червоним підсвічуванням. Кермо AMG Performance оброблено шкірою та мікрофіброю, а чорні декоративні панелі виготовлені з алюмінію.

Технічних змін спецверсія не передбачає - Edition 1 має 421-сильний 2,0-літровий бензиновий турбомотор у зв'язці з 8-ступеневою роботизованою коробкою передач і повним приводом 4Matic+. Тираж автомобіля складе 25 примірників вартістю від 81 тисячі доларів.

Джерело: Мотор
Фото: Mercedes-Benz

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація