Mercedes-Benz готує оновлений GLE Coupe

Mercedes-Benz готує оновлений GLE Coupe

11 червня 2024
0

Середньорозмірний кросовер Mercedes-Benz GLE Coupe пройшов плановий рестайлінг півтора року тому, но в компанії вже працюють над його більш сучасною версією. Про це повідомляє портал Carscoops.

У наші дні технології змінюються так швидко, що автовиробники не можуть дозволити собі надто довго залишати свої автомобілі поза увагою. Можливо, саме тому в Mercedes-Benz зараз тестують оновлене купе GLE.

Нагадаємо, що нинішній GLE випускається з 2019 року і в січні 2023-го зазнав планової модернізації. Тепер дизайнери вирішили трохи оновити зовнішність моделі, замінивши бампери, облицювання радіатора та світлотехніку. Новинка буде виконана у стилістиці седана E-Class, який дебютував рік тому.

Також зміни очікують майбутніх власників кросовера та в салоні машини. Зокрема, очікується поява великої цифрової панелі приладів, як на седані E-Class, а також оновлення програмного забезпечення мультимедійної системи MBUX.

Для європейського ринку збережеться асортимент 4- та 6-циліндрових двигунів, які вже використовуються на GLE Coupe. У США купе доступне виключно в топовій версії від AMG, тому місце «м'якого» гібрида з V6 (435 к.с.) прийде новинка під ім'ям AMG GLE 53 PHEV (536 к.с.).

Крім того, для особливо вимогливих покупців буде доступна версія GLE 63, але якийсь силовий агрегат буде у неї під капотом поки залишається таємницею.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація