Mercedes-Benz кардинально змінить дизайн та назви нових електромобілів

Mercedes-Benz кардинально змінить дизайн та назви нових електромобілів

14 лютого 2024
4

Прагнучи максимально збільшити запас ходу, Mercedes-Benz надав своєму першому поколінню сучасних електромобілів дуже характерний дизайн. Однак настільки обтічний вигляд не дуже добре був сприйнятий клієнтами, і тепер автовиробник каже, що хоче надати своїм електромобілям трохи більше стилю.

За словами Крістофа Старжинського, віце-президента компанії з розробки автомобілів, бренд докладатиме більше зусиль, щоб забезпечити естетичність своїм авто.

«У нас був цей коментар, і ми сприймаємо цей коментар серйозно. Дивлячись на мову дизайну в Concept CLA, і, можливо, дивлячись трохи далі в майбутнє, ми точно бачимо, що новинки будуть прийняті», - сказав Старжинскі.

За словами Старжинскі, електромобілі з часом, ймовірно, також втратять буквосполучення «EQ» у назвах моделей. Це частина формування майбутньої стратегії автовиробника. За попередніми даними, першим авто, що відмовиться від букв EQ у назві, стане новий електричний позашляховик на базі G-Class. Очікується, що більше подробиць про нову філософію дизайну компанії стане відомо вже найближчим часом.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Tymur_S  

буду дуже сподіватись, що дизайн електричок буде схожий на звичайні автівки

+3ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

Tymur_S, тут згоден. Нафіга руйнувати стиль, який еволюціонував і оформлювався десятиліттями в кожного виробника, і випускати однакові обмилки.

+2-12ВІДПОВІСТИ  
Tymur_S  

No Mercy, аеродинаміка..щоб електромобіль проїхав як можна далі..і нажаль на естетику це впливає сильно, єдиний хто мені подобається, це порше: Taycan і аєродинамічний і гарний, та і новий Макан також

+1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація