Mercedes-Benz показав надпотужний гібридний суперкар

Mercedes-Benz показав надпотужний гібридний суперкар

06 вересня 2023
0

Новий Mercedes-AMG GT другого покоління отримає нову заряджену версію E Performance. Прототип суперкара без особливого розголосу викотили на стенд німецької марки на автосалоні IAA Mobility в Мюнхені. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Формально суперкар Mercedes-AMG GT E Performance є концепт-каром, проте серійна модель 2024 року не відрізнятиметься від нього візуально. Заряджену версію видають тільки тонована оптика, особливі 21-дюймові диски та гніздо для підключення зарядного кабелю в задньому бампері - в іншому топова версія ідентична до стандартного купе.

Характеристики Mercedes-AMG GT E Performance не розголошують, проте деякі подробиці моделі все-таки розкрили. Суперкар буде гібридом, що підзаряджається.

Купе отримає силову установку, що складається з 4,0-літрового бензинового V8 твін-турбо й електромотора. Її віддачу не розкривають, але відомо, що в седані Mercedes-AMG S63 вона становить 802 к.с., а в Mercedes-AMG GT 4door - 843 к.с. Тобто це буде найпотужніший суперкар у сучасній лінійці марки (після припинення випуску Mercedes-AMG One).

Суперкар Mercedes зможе розганятися до 100 км/год приблизно за 3 с і розвивати швидкість понад 320 км/год. Разом із тим авто стане економнішим і буде здатне проїхати 30-40 км в електричному режимі.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація