Mercedes-Benz зробить електрокари потужнішим і швидшим за платною підпискою

Mercedes-Benz зробить електрокари потужнішим і швидшим за платною підпискою

21 листопада 2022
0

У США Mercedes-Benz тестує нову форму заробітку. За 1200 доларів на рік власники електрокарів EQE і EQS можуть збільшити потужність власних авто. За допомогою змін у програмному забезпеченні автовиробник пропонує підвищити віддачу силових установок електромобілів, а також приблизно на секунду скоротити час розгону до сотні.

На американському ринку седан Mercedes-Benz EQE та кросовер EQE обладнані електричною силовою установкою, віддача якої складає 288 кінських сил. Платна передплата дозволить збільшити потужність електромотора до 349 кінських сил.

Після оновлення софту час розгону електроседана до сотні зменшиться на 0,9 секунди - до 5,1 секунди. Кросовер стане швидше на секунду. Час розгону кросовера до 96 кілометрів на годину зменшиться до 5,2 секунд.

Силова установка сімейства EQS завдяки передплаті стане потужнішою на 88 кінських сил. Після оновлення віддача електродвигуна становитиме 443 кінські сили. EQS відповідно може мати розгін до «сотні» за 4,5 секунд замість базових 5,3, то електрокросовер - 4,9 секунд. Без абонентської плати модель розганяється до 96 кілометрів за годину за 5,8 секунди.

Подивимося, як сприймуть клієнти таку новацію і чи готові вони будуть доплачувати за додаткову потужність, яка вже є в їх автомобілях.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація