Mercedes-Benz Trucks показав на виставці СIIE у Шанхаї низку цікавих новинок

Mercedes-Benz Trucks показав на виставці СIIE у Шанхаї низку цікавих новинок

11 листопада 2022
0

На 5-й Китайській виставці імпортних товарів CIIE, що відкрилася у Шанхаї 5 листопада, компанія Mercedes-Benz Trucks презентує свої новітні моделі. Так, на стенді можна побачити тягач-ваговоз Arocs 4863E6 (8х8), розрахований на роботу у складі автопоїзда повною масою до 250 т. Це дебют даної моделі на китайському ринку.

Машина укомплектована 15,6-літровим турбодизелем потужністю 630 к.с. Зчеплення Turbo Retarder Clutch (TRC) з незалежним охолодженням забезпечує максимально плавну роботу трансмісії при рушанні з місця, руху на підйомах, а також з підвищеним навантаженням.

Друга новинка для місцевого ринку - повнопривідне шасі Arocs 2036E6 (4х4), яке представлено на виставці як автокемпер від партнера - компанії ARMADILLO.

Заслуговує на увагу і медична аварійно-рятувальна машина, побудована на базі шасі Arocs 1833E6 (4х2) спільно з китайською компанією Zhuhai Pengyu Automobile.

На виставці СIIE показали і найпотужніший силовий агрегат Mercedes-Benz Trucks - турбодизель OM473 екологічного стандарту Євро 6b, у парі з трансмісією G280 та турборетардером. Така багата експозиція Mercedes-Benz Trucks на виставці в Шанхаї не випадкова, оскільки цього року відзначається 50-річчя дипломатичних відносин між Німеччиною та Китаєм.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація