Mercedes-Benz вивів на тести новий GLS

Mercedes-Benz вивів на тести новий GLS

03 вересня 2024
0

Третє покоління Mercedes-Benz GLS вийшло на ринок п'ять років тому. Компанія вирішила залишити модель на конвеєрі ще на кілька років і тому підготувала для неї оновлення. Прототипи кросовера вже виїхали на тести, де і потрапили в об'єктиви фотошпигунів.

Камуфляж на тестових мулах незначний, тому зміни розгледіти вдалося. Оновлений GLS отримав підкориговану решітку радіатора, стрілоподібні фари з іншою графікою і перероблені бампери. На кормі також можна відзначити злегка змінений вихлоп.

Шпигунам навіть вдалося зазирнути в салон кросовера. Схоже, в його оснащення увійде нова приладова панель і більший екран мультимедійної системи. Переглянуть центральну консоль і елементи управління. Інсайдери стверджують, що GLS розширять список систем допомоги водієві.

Поки неясно, чи будуть зміни в моторній лінійці кросовера. Актуальний Mercedes-Benz GLS пропонують із 3,0-літровим рядним шестициліндровим двигуном потужністю 375 к.с. і 500 Нм крутного моменту. І ще доступна версія з 4,0-літровим бітурбованим V8 на 510, 550 і 603 к.с.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація