Mercedes-Benz збудує 65-поверхову вежу в Дубаї

Mercedes-Benz збудує 65-поверхову вежу в Дубаї

26 січня 2024
0

Mercedes-Benz та Binghatti, найбільший забудовник у Дубаї, реалізують спільний проєкт, який поєднає «світи автомобілебудування та архітектури». Його результатом стане 65-поверхова житлова вежа Mercedes-Benz Places Dubai.

341-метровий будинок «характерного еліптичного зовнішнього вигляду» підніматиметься над галасливим центром міста. Проєктом передбачено 150 резиденцій із двома-чотирма спальнями та п'ять пентхаусів. Мешканцям обіцяють панорамний краєвид на Бурдж-Халіфу та «об'єкти змішаного призначення»: ресторани, спортивні та оздоровчі зони, кімнати відпочинку, магазини, виставкові майданчики та паркінг.

Як заявили в компанії, у житловому комплексі представлений «спектр передових та інноваційних мобільних рішень», включаючи зарядні пристрої для електромобілів, автоматизоване паркування та послуги водія. Також у розпорядженні мешканців - сервіс прокату велосипедів та автомобілів.

Закладання фундаменту Mercedes-Benz Places Dubai заплановано на кінець 2024 року. В Mercedes-Benz вважають, що цей проєкт відкриє перед компанією нові горизонти, дозволивши інтегрувати автомобільні інновації в сферу нерухомості. Він підкреслить «стратегію Mercedes-Benz щодо зміцнення своїх позицій як найбажанішого автомобільного бренду у світі» та перенесе «ДНК дизайну, емоції та інтелект у фірмові житлові приміщення».

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація