Mercedes-Maybach відмовляється від моделі Ultimate Luxury

Mercedes-Maybach відмовляється від моделі Ultimate Luxury

28 лютого 2024
0

Електромобіль Mercedes-Maybach Ultimate Luxury не запустять у виробництво. Німецький автогігант відмовився від розробки нестандартного седана-кросовера преміум-класу. Про це пише німецьке видання Handelsblatt.

Представники Mercedes-Benz підтвердили журналістам, що роботи над екстравагантним Maybach повністю припинили. Основними причинами називаються складність розробки електрокара та висока його собівартість.

Новий Mercedes-Maybach Ultimate Luxury планували виробляти на підприємстві поблизу Пекіна з 2025 року. Саме китайський ринок вважали основним для розкішного електромобіля, проте тепер у Mercedes-Benz визнали, що там уже представлена достатня кількість електричних моделей.

Нагадаємо, що концептуальний електромобіль Mercedes-Maybach Ultimate Luxury презентували у 2018 році. Розкішний 5,25-метровий седан-кросовер вирізняється ретродизайном із великою кількістю хрому.

Салон Maybach Ultimate Luxury оздоблений шкірою, деревом і позолотою. Усередині встановлені чотири окремих крісла з електроприводом, вентиляцією і масажем.

Електромобіль Mercedes-Maybach обладнаний чотирма моторами загальною потужністю 738 к.с. Він здатен розвинути 250 км/год і проїхати 500 км без підзарядки.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація