Mercedes-Maybach відправить туристів до стратосфери на розкішній повітряній кулі

Mercedes-Maybach відправить туристів до стратосфери на розкішній повітряній кулі

11 жовтня 2023
0

Партнерство Mercedes-Maybach та компанії Space Perspective обіцяє перетворити космічні подорожі на розкішну пригоду. Завдяки цій співпраці заможні любителі незвичайного відпочинку зможуть вирушити до стратосфери на повітряній кулі, інтер'єр якої буде виконаний у стилі Maybach.

Mercedes-Maybach, відомий своїми висококласними автомобілями, тепер розширює свої горизонти за межі Землі, поєднавшись зі стартапом Space Perspective. Цей проєкт має всі шанси переосмислити поняття космічного туризму, пропонуючи подорож до стратосфери на повітряній кулі з комфортом та розкішшю, характерними для бренду Maybach.

Кожна капсула буде прикріплена до величезної повітряної кулі, заповненої воднем, яка підніме пасажирів зі швидкістю приблизно 23 км/год до висоти 30 км. Нагадаємо, кордон космосу знаходиться на висоті 100 км, так що ця подорож дозволяє пасажирам скуштувати космічні відчуття, не залишаючи при цьому атмосферу Землі.

Весь політ займе близько 6 годин: дві на підйом, дві на перебування в стратосфері і дві на повернення назад. І на відміну від традиційних космічних подорожей у цьому проєкті не знадобиться ракетне паливо, що робить його екологічно чистим та абсолютно безшумним.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Space Perspective (@thespaceperspective)

Особлива увага приділяється дизайну інтер'єру капсули. Зараз інтер'єр розроблений стартапом Space Perspective, але із вступом до проєкту Mercedes-Maybach очікується, що інтер'єр кожної капсули буде переосмислений у стилі Maybach. Це підтвердив Даніель Лескоу (Daniel Lescow), глава Mercedes-Maybach у США, зазначивши, що Maybach планує внести свої унікальні особливості у дизайн інтер'єру капсул. Також наголошується, що Maybach EQS SUV стане офіційним транспортним засобом для доставки шести пасажирів до їхньої капсули.

Плани на майбутнє включають першу місію, заплановану на кінець 2024 року, тести вже ведуться. Вартість квитка складає $125 000, що робить цю подорож набагато доступнішою, ніж польоти на кордон космосу на космічних кораблях від Virgin Galactic або Blue Origin.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Space Perspective (@thespaceperspective)

Інноваційна співпраця між Mercedes-Maybach і Space Perspective може започаткувати нову еру в космічному туризмі, роблячи її більш доступною і зручною. Цей проєкт розширює горизонти можливого для автомобільного гіганта, зберігаючи при цьому екологічність та комфорт.

Джерело: ВСВІТІ

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація