Mercedes-Maybach випустив колекцію парфумів

Mercedes-Maybach випустив колекцію парфумів

07 вересня 2024
0

Колекція ароматів Haute Parfumerie створена відомим майстром-парфумером Анн Фліпо і складається з шести запахів. Кожен відповідає основним цінностям бренду Mercedes-Maybach, а також його ДНК, що ґрунтується на трьох стовпах: елегантності, ексклюзивності та майстерності виконання. Завданням було не лише створити аромат, а й забезпечити стале виробництво флаконів та упаковки. Тому дерево, скло та алюміній для них отримано максимально екологічним/етичним способом.

Перший парфум називається Radiant Green. Він натхненний ранковою росою і поєднує в собі нотки ефірної олії неролі, інжиру та марсельського мила. Аромат описують як свіжий і цитрусовий, з невеликим холодком, що нагадує про блискучий хром на автомобілях. Парфуми Snow White Leather ще більш вишукані. Верхні ноти - мускус, серединні - оксамитова шкіра Saffiano і несподівано ром. Завершує композицію спокуслива нотка пачулі.

А ось основу східно-деревного Fascinating Oud формує ароматне удове дерево, на контрасті з яким звучать квітки мімози і солодка слива. Парфуми Vibrant Tuberose здивують поєднанням запаху туберози з солоними нотками лісового горіха і ветівера; Unexpected Orris розкриються квітками ірису, що зливаються з нотами лавандину і свіжої м'яти. Нарешті, Charismatic Rose має в базі деревину дуба, що поєднується з квітками троянди та какао. Флакон будь-якого з шести ароматів коштує 325 євро. Весь набір обійдеться у 2 390 євро.

Джерело: Мотор
Фото: Mercedes-Benz

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація