Mercedes і BYD представили потужний кросовер із багатим оснащенням

Mercedes і BYD представили потужний кросовер із багатим оснащенням

20 липня 2023
0

У Китаї представили кросовер Denza N8, створений спільними зусиллями BYD і Mercedes-Benz. Модель запропонують із електричною та гібридною силовою установкою. Про це розповіли на сайті CarNewsChina.

Спереду розташована роздільна оптика з денними ходовими вогнями у вигляді «ікол». Електрична версія має закриту решітку радіатора.

Ззаду розміщені вузькі ліхтарі, з'єднані світлодіодною смугою. На кришці багажника є спойлер.

Габарити Denza N8:

  • довжина - 4949 мм;
  • ширина - 1950 мм;
  • висота - 1725 мм;
  • колісна база - 2830 мм.

В інтер'єрі встановлено 15,6-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи та цифрову панель приладів. Також у салоні можна знайти бездротову зарядку для смартфонів.

Кросовер буде доступний у версіях на п'ять, шість або сім посадкових місць. На задньому ряду є розкладні столики.

Гібридна версія Denza N8 буде доступна з 1,5-літровим бензиновим двигуном і електромотором потужністю 139 або 218 к.с. Також буде запропонована модифікація потужністю 490 к.с.

Електрична версія кросовера оснащена одним або двома електромоторами потужністю 313 або 585 к.с. Перший варіант пропонується із заднім приводом, а другий - із повним.

Denza N8 надійде в продаж у Китаї вже найближчими місяцями. Початкова вартість кросовера становитиме близько $30000 за гібридну версію та $40000 за електричну модифікацію.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація