Mercedes-Benz відкликає тисячі електромобілів EQS та EQE

Mercedes-Benz відкликає тисячі електромобілів EQS та EQE

13 червня 2023
0

Компанія Mercedes-Benz  відкликає 8281 електромобіль EQS та EQE у США через проблему з програмним забезпеченням, що призводить до проблем із силовою установкою.

Mercedes-Benz  почала розслідування цієї проблеми в жовтні 2022 року після отримання єдиного звіту, що «вказує на несправність електричної трансмісії». Автовиробник мав підстави вважати, що транспортний засоб міг втратити потужність, і тому вивчив ситуацію, щоб знайти першопричину.

Mercedes-Benz  визначила, що за певних умов система реагування на несправності може відключити електричну трансмісію, що може призвести до втрати потужності автомобіля та збільшити ризик аварії.

Mercedes-Benz  припускає, що проблема може бути викликана контактом певного штекерного роз'єму в електричній трансмісії. На жаль, через характер проблеми водій не отримає жодного попередження перед збоєм, але після виникнення проблеми побачить кілька повідомлень на панелі приладів.

Mercedes-Benz  не отримувала повідомлень про будь-які травми, аварії або смертельні випадки, пов'язані з цією проблемою. Відомо лише про два звіти про це у США. Обидва сталися у жовтні 2022 року.

Незважаючи на це, Mercedes-Benz відкличе 5051 EQS 450 2022-2023 модельного року, 2736 EQS 580 2022 модельного року, 492 AMG EQS 2022-2023 модельного року, один позашляховик EQS 580 2023 модельного року.

Джерело: iXBT.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація