MG готує бюджетний електромобіль, що презентують вже наступного року

MG готує бюджетний електромобіль, що презентують вже наступного року

11 березня 2024
0

Компанія MG нещодавно представила нове покоління MG3 із плагін-гібридною силовою установкою, але вже найближчим часом компактний хетчбек може отримати електричну модифікацію. Доступний електромобіль, який, ймовірно, буде мати назву MG2, уже розробляється і повинен стати конкурентом для Citroen e-C3 і Dacia Spring.

Бренд, що належить SAIC, міг би скористатися перевагами широкого арсеналу моделей своєї материнської компанії, щоб отримати компоненти для нового електромобіля. Такий підхід дозволить йому конкурувати з найдешевшими електромобілями в Європі, пропонуючи конкурентоспроможні характеристики. Це також допомогло б скоротити час розробки.

Під час презентації MG3 на Женевському автосалоні Девід Еллісон, керівник продукту та планування британського підрозділу MG Motor, підтвердив, що електромобіль знаходиться на стадії розробки.

Він також зізнався, що вже бачив модель і вірить, що вона отримає зелене світло для виробництва. Що стосується очікуваної дати дебюту, Еллісон сказав, що це станеться «ймовірно, через пару років, можливо, 18 місяців».

Низькі ціни відіграватимуть важливу роль в успіху невеликих електромобілів, що повинно зробить їх доступними для більшої кількості покупців.

У цьому контексті Еллісон зазначив: «На даний момент усі, здається, дивляться в цю область - B-клас або трохи нижче, приблизно чотири метри в довжину, з магічною ціною в 20 000 євро. Якщо хтось збирається це зробити, ми повинні бути тут же. Необхідне чудове поєднання запасу ходу, розміру та ціни, і якщо ви досягнете всіх цих трьох показників, ви досягнете успіху».

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація