MG готує цікаві новинки для Європи

MG готує цікаві новинки для Європи

07 грудня 2023
0

MG готує серйозне оновлення своєї лінійки. У 2024 році побачать світ п'ять нових моделей для європейського ринку, у яких є шанс з'явитися і в Україні. Про них розповіло британське видання Autocar.

Генеральний директор MG Лю Цзяцзюнь розкрив плани на наступний рік. За його словами, бренд не збирається відмовлятися від бензинових моделей і присвятить їм перше півріччя, а ось у другій половині 2024 року більше уваги приділять електрокарам.

Зокрема, наступного року представлять новий MG 3. Компактний хетчбек В-класу вартістю приблизно від 15 000 євро стане доступною альтернативою Skoda Fabia. Він буде запропонований у бензиновій і гібридній версіях.

Важливою новинкою стане кросовер MG ZS другого покоління. Він, як і раніше, буде доступний як із бензиновим мотором, так і в електричній модифікації, до того ж його запас ходу зросте.

Планове оновлення пройдуть недорогий MG 5 і електромобіль MG 4 EV, що став найпопулярнішою моделлю марки на європейському ринку.

Ну а головною новинкою 2024 року стане новий MG Marvel R другої генерації. Лю Цзяцзюнь заявив, що це буде абсолютно нова модель із виразним дизайном. Перші її зображення вже потрапили в інтернет.

Електрокросовер MG Marvel R побудують на платформі MSP, яку використовує і MG 4 EV. Відомо, що йому суттєво збільшать запас ходу. Старт європейських продажів електрокара заплановано на початок 2025 року.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація