MG покаже на Фестивалі швидкості у Гудвудіготу два нові електромобілі

MG покаже на Фестивалі швидкості у Гудвудіготу два нові електромобілі

24 червня 2023
0

Британська марка MG має намір зробити фурор на Фестивалі швидкості у Гудвуді, який пройде з 13 по 16 липня цього року. Для цього вона підготувала два нові високопродуктивні електромобілі.

Перший електромобіль - прототип під кодовою назвою EX4. Це абсолютно нова модель, яка не ґрунтується на існуючих, а повністю розроблена з нуля. Друга - серійна новинка, яка надійде у продаж у другій половині 2023 року. MG описує її як «спортивний електромобіль».

Інсайдери припустили, що це може бути спортивна версія вже існуючої моделі. Можливим кандидатом є Mulan Triumph Edition хетчбека MG4, який вже доступний у Китаї. Також на Гудвуді покажуть у динаміці електричний родстер MG Cyberster.

«Ми раді повернутися на Фестиваль швидкості із глобальним дебютом. Cyberster знаменує собою довгоочікуване повернення MG до виробництва спортивних автомобілів, та ми готові поділитися тим, як виглядає це захоплююче майбутнє з цим високопродуктивним, технологічно просунутим електромобілем. Заплановано ще дві прем'єри, обидві з яких демонструють прагнення MG створювати електромобілі, які привертатимуть увагу та радуватимуть», - сказав комерційний директор MG Гай Пігунакіс.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація